Na kontaktoni

ME EKSPERIENCË, PROFESIONAL DHE TË DEDIKUAR

Pyetje dhe suport

Na dërgoni një mesazh dhe do t'ju kontaktojmë.

Adresa

Sauk, Tiranë (afër xhamisë)

Email

info@magnetdetektor.al

Cel

+355696332625 +355692172624

What's App

+355692172624

Shopping Basket