Metal Detektor Albania

Instagram

Cfarë duhet të dini për Magnet Detektor

Një detektor metali është një instrument që zbulon praninë e afërt të metalit. Detektorët metalikë janë të dobishëm për gjetjen e objekteve metalike në sipërfaqe, nën tokë dhe nën ujë. Vetë njësia përbëhet nga një kuti kontrolli dhe një bosht i rregullueshëm, i cili mban një spirale marrjeje, e cila mund të ndryshojë në formë dhe madhësi. Nëse spiralja e marrjes i afrohet një cope metali, kutia e kontrollit do të regjistrojë praninë e saj duke ndryshuar ton, një dritë vezulluese dhe ose nga një gjilpërë që lëviz mbi një tregues. Zakonisht pajisja jep disa tregues të distancës; sa më afër të jetë metali, aq më i lartë është toni në kufje ose aq më e lartë shkon gjilpëra. Një lloj tjetër i zakonshëm janë detektorët metalikë të palëvizshëm “të kalojnë nëpër” që përdoren në pikat e hyrjes në burgje, gjykata, aeroporte dhe spitale psikiatrike për të zbuluar armët metalike të fshehura në trupin e një personi.

Transport i Garantuar

Transport i shpejtë dhe i sigurtë për cdo porosi të bërë tek ne. Ofrojmë më të mirën për klientët tanë dhe siguri në investimin që do të bëni.

Shërbim Klienti

Ne jemi këtu për të ndihmuar! Na kontaktoni me email ose telefon dhe ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi pyetjeve tuaja.

Produkte Premium

Magnetët më cilësor dhe më efektiv në treg. Ndërtuar për te gjithë të apasionuarit e kërkimit të metaleve dhe sendeve metalike.

Shopping Basket