Hawk Long Locator

Category:

Description

Black Hawk është një detektor metalik shumë efektiv dhe përdor fuqi më të lartë për të kërkuar më thellë në shumë lloje të ndryshme strukturash dheu. Ajo ka aksesuar teknologjinë më të fundit të detektorit të sistemit PI dhe inxhinierët e saj kanë zgjeruar zonën e zbulimit (SDF) për skanim më të thellë.

Detektori i ri metalik i sistemit Black Hawk PI i lejon përdoruesit të shkojë aq thellë sa mund të shkojë pajisja dhe të zbulojë lehtësisht metalet e çmuara. Është thjeshtuar për të funksionuar me efikasitet të plotë brenda pak minutash menjëherë nga kutia. Nuk do t’ju duhet disa muaj studim për t’u bërë ekspert në Black Hawk. Në këtë detektor, balancimi i tokës bëhet shpejt me funksionimin gjysmë automatik për ju.

Ky detektor metalik me fuqi të lartë mund të zbulojë një copëz të vetme nga 45 cm (18″) dhe objekte të mëdha ari dhe argjendi nga 8 m (26′) si një arkë thesari! Krijon një rrymë vorbull me energji të lartë, duke e lejuar këtë detektor të skanojë më thellë Avantazhi është se ky detektor metalik i sistemit PI mund të përdoret pothuajse në të gjitha kushtet e terrenit dhe nuk i përgjigjet mineralizimit tipik të hekurit ose rërës së zezë. E zezë

Detektor metalik Hawk vjen me karakteristikat dhe përfitimet e mëposhtme:

procesor i shpejtë 600 MHz

Koka mono me sistemin PI dhe sensorin SCMI të kombinuar me teknologjinë e avancuar rrisin thellësinë dhe ndarjen e metaleve.

Bobina opsionale e kërkimit 150 x 150 cm e thellë lejon zbulimin e objekteve dhe thesareve metalike të groposura deri në 8 m.

Objektiva shumë të vegjël si shufra ari, monedha ose bizhuteri mund të gjenden me bobinat opsionale të kërkimit 16 cm.

Kërkimi natën me llambë LED dhe ekran të rregullueshëm me dritë prapa

Zbërthimi i metaleve me ngjyra / me ngjyra

kufje stereo me valë për zbulimin e heshtur të metaleve

cilësime të ndryshme (Pragu (pragu), Vonesa (vonesa), Ndërhyrja (ndërhyrja), Ndjeshmëria (ndjeshmëria)) për të përshtatur performancën e detektorit tuaj me kushtet e tokës së vendndodhjes tuaj.

Paketa e fuqishme e baterive të jashtme (Power Pack) për deri në 6 orë funksionim

Karikues opsional 12V i makinës në lëvizje

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hawk Long Locator”

Your email address will not be published. Required fields are marked *