Via Gold A9

Category:

Description

Via Gold A9 Area Scanning Gold Detector bën një ndryshim të madh në krahasim me detektorët e tjerë të thesarit me aftësinë e tij për të skanuar rrethinat e tij deri në 100 metra, funksionin e pajisjes së skanimit të zonës, kërkimin dixhital të IP-së dhe funksionin e fokusimit të treguesit.

Via Gold A9 ju lejon të gjeni pikën qendrore të monedhave të vogla ari, argjendi,  në mënyrën më të saktë.

Sistemi Via Gold A9, së bashku me 3 teknologji të ndryshme skanimi dhe 3 mundësi të ndryshme përdorimi, së bashku me kokat e thesarit, ofron mundësinë për të gjetur thesaret më të thella nga 3 metra thellësi.

Nëpërmjet skanimit të zonës Gold A9 dhe detektorit të kërkimit të arit mund të dallojë 60-70% të arit, objekteve dhe thesareve të vlefshme saktësisht dhe qartë falë kodimit dhe dizajnit të tij të veçantë në skanimin grafik 2D të drejtpërdrejtë dhe shfaqjen e vlerave numerike.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Via Gold A9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *