Garrett AT Pro International

Category:

Description

Detektor metalik Garrett AT Pro International është i fortë, i thjeshtë, i saktë por mbi të gjitha i fuqishëm! I përshtatshëm si për kërkuesit me përvojë ashtu edhe për fillestaret, falë shfaqjes së tij të thjeshtë dhe intuitive.

I përshtatshëm për kërkime në: mal, fshat, tokat e mineralizuara. 2 mënyrat e kërkimit e bëjnë atë unik: modaliteti standard për studiuesit fillestare, modaliteti Pro për studiuesit më me përvojë që duan informacion më të detajuar mbi objektin e zbuluar.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Garrett AT Pro International”

Your email address will not be published. Required fields are marked *