XP Deus II

Category:

Description

XP Deus II është ridizenjuar plotësisht. Falë përdorimit të teknologjisë së re FMF, ai funksionon në      çdo kohë në objektiva të mëdhenj dhe të vegjël, në përçueshmëri të lartë dhe të ulët. Kjo me siguri do t’ju jap një avantazh gjatë kërkimit tuaj. Teknologjia FMF përdor 45 frekuenca duke filluar nga 4 kHz të ulta deri në 45 kHz të larta dhe 12 programe të parainstaluara të disponueshme, të përshtatshme për të gjitha llojet e kërkimit, si në tokë ashtu edhe në ujë të kripur. Në dispozicion të përdoruesit ka 12 vende boshe ku mund të ruani  çdo program të personalizuar ad-hoc bazuar në llojin e kërkimit dhe mjedisin në të cilin ndodhet.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XP Deus II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *