Macro Nokta Midi -Treasure Detector

Description

Nokta | Makro Midi Hoard është detektori i parë plotësisht i papërshkueshëm nga uji i foshnjave në treg dhe është i përshtatshëm për fëmijët e moshës 8 deri në 12 vjeç. Midi Hoard ka një ton të qartë njohjeje dhe funksion të saktë, mund të dallojë midis hekurit dhe ngjyrës (metalit të çmuar) dhe peshon vetëm 880 g. Me pak fjalë, shoku i përsosur për ta lënë fëmijën tuaj të zbulojë detektorin e metaleve.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macro Nokta Midi -Treasure Detector”

Your email address will not be published. Required fields are marked *