Garrett At Max

Category:

Description

Detektori i ri i metaleve Garrett AT Max International është i përshtatshëm për çdo lloj kërkimi.
Plotësisht i papërshkueshëm nga uji, mund të funksionojë edhe në ujë deri në një thellësi prej 3 metrash.
Funksioni i dritës së prapme të ekranit ju lejon të kryeni kërkime gjatë natës.

Teknologjia ekskluzive e integruar Z-Lynk ju lejon të përdorni ProPointer me valë AT Z-Lynk gjatë operacioneve të kërkimit dhe rikuperimit.

  • Mund të zhytet në ujë të freskët dhe të kripur
  • Përkushtuar për kërkuesit që kërkojnë performancë të lartë
  • Përmban sistemin e balancimit automatik të gjeneratës së fundit
  • Kufje me valë si standard
  • Furnizimi i madh i mbështjellësve zëvendësues

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Garrett At Max”

Your email address will not be published. Required fields are marked *