Nokta Legend

Category:

Description

Nokta Legend është modeli më i fundit i prodhuar nga kompania lnstabul. Legjenda ofron performancë të jashtëzakonshme në çdo lloj kërkimi dhe mjedisi, si në tokë ashtu edhe në ujë. Mund të përdoret në dy mënyra: frekuencë e vetme (4, 10, 15, 20 dhe 40 kHz) multifrekuenca e njëkohshme E fortë por e lehtë, me peshë vetem 1.6 kg! I gjithanshëm, i fuqishëm dhe intuitiv. Legjenda është detektor ideal për kërkuesit me kërkues!

Shpejtësia e rikuperimit është një forcë që lejon Legjendën të dallohet nga detektorët e tjerë metalikë. 10 menyrat e sinjalit të rregullueshme me makinën, nga më e ngadalta (1) tek më e shpejta (10)

Falë 4 mënyrave të kërkimit: PARQET, FUSHA, PLAZH, FUSHA E ARTE,  ldeale për kërkime të synuara, pasi ndryshimi midis mënyrave është në sistemin e brendshëm të filtrimit të sinjalit dhe në menaxhimin e ndryshëm të sinjaleve me ngjyra.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nokta Legend”

Your email address will not be published. Required fields are marked *