Garrett Ace 150

Category:

Description

Garrett Ace 150 eshte detektor metalik i lirë për hobi dhe kohë të lirë, shumë i lehtë për t’u përdorur dhe me performancë të mirë kërkimore.

Detektor metalik Garrett ACE 150 është jashtëzakonisht i lehtë (vetëm 1,2 kg), kjo do t’ju lehtësojë ditët e kërkimit.

Falë ekranit LCD, 5 segmente ofrojnë informacion për llojin dhe thellësinë e metalit të zbuluar.

Ideale për:

  • fshat
  • mali
  • plazh dhe rërë e thatë.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Garrett Ace 150”

Your email address will not be published. Required fields are marked *