Racer 2

Category:

Description

Racer 2 është një detektor metalik dixhital plotësisht i rregullueshëm, përmes një ekrani të madh shumëngjyrësh dhe të ndritshëm, dritës së bukur, të fuqishme dhe efektive, i furnizuar me shumë aksesorë.

Teknologjia IB – VLF dhe që funksionon në 14 kHz është një detektor metali i përshtatshëm për kërkime hobi, duke i ofruar studiuesit performancë të favorshme në thellësi, shpejtësi dhe lehtësi në përdorim.

Racer është një detektor metali që mund të përdoret lehtësisht në plazh, tokë të mineralizuar dhe zona shkëmbore, të cilat janë problematike për shumicën e kërkuesve të metaleve.

Spiralja e kërkimit është e papërshkueshme nga uji, 5 mënyra kërkimi të krijuara posaçërisht për kushte të ndryshme tokësore. Metoda të ndryshme kërkimi, të përshtatshme edhe në plazhe.

5 mënyra kërkimi: Të përgjithshme, diskriminimi me 2 ton, diskriminimi me 3 tone, plazhi dhe thellë.

Modaliteti i dridhjeve: Detektori i parë metalik me modalitetin e dridhjeve, Racer është projektuar për kërkuesit me probleme dëgjimi, gjithashtu ideale për ata që nuk duan të përdorin kufje në kushte të zhurmshme. Ndjesi e këndshme për operatorin kur përdoret me dridhje minimale dhe kufje stereo.

Bluetooth opsional: Për të shijuar kufjet me valë RACER! Përdoruesit që nuk i pëlqejnë kufjet me tela.

Pika me tregues të thellësisë: Identifikon lehtësisht pozicionin e objektit duke treguar thellësinë e mundshme të shprehur në centimetra në ekran.

Elektrik dore LED: Elektrik dore i përshtatshëm i integruar për të ndriçuar zonën e skanimit kur kërkoni në dritë të ulët ose në errësirë ​​të plotë. Aktivizohet thjesht me anë të një butoni.

Periudha garancise 2 vjet

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Racer 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *