Makro Deep Hunter 3D

Category:

Description

Detektor Deephunter 3D është detektori i parë dhe i vetëm metalik në botë që kombinon thesarin e thellë, hapësirën dhe detektorin e vetëm parash në një pajisje. Me modalitetin 1 (pa lëkundje) zbulon thesare të mëdha, me modalitetin 2 (me lëkundje) zbulon monedha të vetme dhe objekte të vogla nga thellësi të jashtëzakonshme.

Detektor Deephunter është teknologjia e shpejtë dhe e thellë e detektorit që të gjithë përdoruesit ëndërrojnë. Duke zgjedhur modalitetin e dëshiruar me ndihmën e një butoni të vetëm, përdoruesi mund të ketë një detektor thesari me një imazh 3D që mund të zbulojë metale të thella dhe zgavra, ose një detektor shumë të shpejtë që mund të dallojë metalin me zë dhe është më i ndjeshëm ndaj metaleve të vogla të tilla si monedha dhe bizhuteri.

Spiralja standarde e kërkimit T44 (36 x 44 cm) e përdorur në këtë modalitet pa dridhje (pa lëvizje) dhe thesaret që nuk mund të gjendeshin në zona të skanuara më parë me detektorë të tjerë.

Mund të zbuloni edhe më të mëdhenj objektiva nga thellësi të jashtëzakonshme me spiralen e kërkimit të madh opsional T100 (60 x 100 cm), e krijuar për përdoruesit që duan më shumë thellësi. Ky modalitet ka ndërfaqe praktike të krijuara posaçërisht për përdoruesit amatorë ose profesionistë që ta përdorin atë lehtësisht. Falë këtyre ndërfaqeve, ju mund të shihni grafikën 3D të objektivit që keni zbuluar dhe llojin dhe thellësinë e metalit në ekran.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Makro Deep Hunter 3D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *