LP Zero II

Category:

Description

LP ZERO II përdor një frekuencë të re funksionimi prej 13 kHz dhe është e pajisur me filtra të avancuar të mineralizimit. Kjo i jep përdoruesit një shkathtësi të madhe në përdorim dhe gjithashtu aftësinë për të punuar në të gjitha llojet e mjediseve. Thjeshtësia e funksionimit dhe qartësia e përgjigjes u jep përdoruesve mundësinë për të shijuar në maksimum kërkimin me detektor pa konfigurime të komplikuara. Në të njëjtën kohë, detektori është i pajisur me absolutisht gjithçka që i nevojitet një kërkuesi në terren. Cilësimet e ndryshueshme të diskriminimit audio ofrojnë gjithashtu mundësi të mëdha. Liria për të vendosur aty ku dëshironi të dëgjoni nga objektivat e padëshiruar pa humbur asgjë në rreze dhe ndarje është mjaft e jashtëzakonshme për një detektor.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LP Zero II”

Your email address will not be published. Required fields are marked *