Minilab Vanquish 540 pro Pack

Category:

Description

Minelab Vanquish 540 Pro-Pack

Pavarësisht se çfarë kërkoni, VANQUISH ju ka mbuluar. Thjesht zgjidhni një nga katër mënyrat e kërkimit – monedhë, relike, bizhuteri ose me porosi – më pas filloni të lëvizni.

Çdo modalitet është i para-programuar dhe i optimizuar për t’ju dhënë performancën më të mirë, në çdo kohë dhe kudo: park, fushë ose plazh. Ju madje mund t’i ruani cilësimet tuaja të preferuara në një modalitet të personalizuar të kërkimit.

VANQUISH mirëpret terrene të vështira. Dominon në plazh në rërë të lagësht dhe ujë të kripur, duke tejkaluar detektorët e tjerë që nuk mund të konkurrojnë. 25 segmente të diskriminimit ofrojnë kontrollin përfundimtar mbi ato metale që dëshironi të pranoni ose refuzoni.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minilab Vanquish 540 pro Pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *