Impact

Category:

Description

IMPACT kombinon detektorë të shumtë në një dhe përdor teknologjinë më të avancuar, duke mundësuar një përvojë unike por të lehtë për t’u përdorur me detektorë për detektorë të rinj ose me përvojë.

IMPACT krenohet me (12) mënyra kërkimi të dizajnuara për të gjetur objektiva të ndryshëm si monedha, relike dhe depo thesare të thella. Ai gjithashtu funksionon jashtëzakonisht mirë në terrene të ndryshme duke përfshirë (por pa u kufizuar në) rërën e lagësht të plazhit dhe parqet, duke ju lejuar të kërkoni pa ndonjë rregullim të mëtejshëm nëse dëshironi.

Me (3) frekuenca të fuqishme funksionimi, përditësim në linjë firmware (nëpërmjet PC USB) aftësi dhe dizajn të fortë. Nëse jeni duke kërkuar për aftësi të thellësisë dhe diskriminimit të avancuar, IMPACT – ashtu si emri i tij – do të ketë një ndikim të madh në zbulimin e gjetjeve tuaja në të ardhmen.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Impact”

Your email address will not be published. Required fields are marked *