Garrett Apex

Category:

Description

GARRETT APEX krejt i ri prezanton teknologjinë Multi-Flex, bazuar në një platformë dixhitale të teknologjisë së fundit, me brez të gjerë që ofron thjesht shkathtësi, thellësi dhe fuqi më të madhe se çdo detektor në gamën e tij të çmimeve!

Ju mund të zgjidhni nga 4 frekuenca të vetme të fuqishme (5, 10, 15 dhe 20 kHz) për të përmirësuar zbulimin në objektiva specifike, ose zgjidhni një nga mënyrat e njëkohshme me shumë frekuencë të APEX për të arritur zbulim të shkëlqyeshëm me thellësi dhe reagim të madh në të gjitha llojet e objektivave dhe terreneve.

APEX përmban gjithashtu modalitetin me shumë frekuenca MULTI-SALT, i optimizuar për kërkimin e ujit të kripur për fuqi maksimale funksionimi edhe në vijën bregdetare ose me spiralen e zhytur.

I montuar me spiralen krejt të re 6″x11″ DD VIPER që është plotësisht i papërshkueshëm nga uji, APEX përmban një ekran me ndriçim të pasëm kundër shiut. Tipari kryesor i ACE APEX është lehtësia. Në segmentin “ultra-lehtë”, me 1.1 kg, ai është “de facto” detektori më i lehtë i metaleve që disponohet sot në tregun botëror për çmimin e tij.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Garrett Apex”

Your email address will not be published. Required fields are marked *