Golden Mask 5+SE LITE

Category:

Description

Golden Mask 5+ SE LITE mund të funksionojë me dy frekuenca të zgjedhura (8 dhe 18 kHz) dhe ofron performancë të shkëlqyer në të gjitha kushtet e kërkimit dhe në të gjitha Ilojet e terrenit.

Është detektor i përsosur për kërkimin e monedhave dhe relikeve në thellësi të mëdha dhe ka diskriminim shumë të rafinuar. E pajisur me një spirale 10,5″ dhe boshte teleskopike, Maska e Artë 5+ SE LITE është një makinë e fuqishme dhe rekomandohet për kërkime në: Fshat, Pyje, Fushat bujqësore.

Maska e Artë 5+ SE LITE është e pajisur me një sistem balancimi automatik dhe manual, i cili e bën atë një detektor të gjithanshëm në të gjitha Ilojet e terrenit, madje edhe me mineralizim të fortë.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden Mask 5+SE LITE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *