Conrad detector GR-3 Plus

Category:

Description

Conrad Detector GR-3 Plus

GR-3 është një detektor i skanimit të tokës që zbulon ndryshimet nën tokë dhe ju lejon të bëni analiza 3D. Kjo ju mundëson të zbuloni, matni dhe lokalizoni metalet e groposura, objektet magnetike dhe zgavrat si varret, dhomat, tunelet.

Ai shfaq grafikisht metale magnetike (hekur ose çelik) dhe jomagnetike (ari, argjendi ose bakri) përmes programit të tij të analizës 3D të zhvilluar posaçërisht.

Në varësi të madhësisë (diametrit) të objektivit dhe strukturës së tokës, mund të arrihen thellësi deri në 10 metra imazhi shfaqet ne telfenonin qe ju lidheni me skanerin.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Conrad detector GR-3 Plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *