RDR Deep Pro

Category:

Description

Detektor Rdr Deep Pro

Detektor metalik VLF 8 kHz –

Falë ndjeshmërisë së tij të lartë, ju mund të zbuloni shpejt dhe me lehtësi monedha historike dhe thesare të pazbuluara nën tokë.

Detektori Rdr Dep pro është detektori më i mirë në klasën e tij (për zbulimin e metaleve dhe thesareve të çmuara).

Dhe ky është detektori më i thellë i metaleve

Thellësia dhe ndjeshmëria më e mirë

Ekran me performancë të mirë

Gjithashtu, lehtësia shumë e thjeshtë e përdorimit për fillestarët

Me një frekuencë funksionimi prej 8 kHz, ky detektor i jashtëzakonshëm i metaleve tokësore është i dobishëm për zbulimin e të gjitha llojeve të metaleve si monedha, relike, thesare, ari!

Tregon përçueshmërinë e objektivave të ndryshëm, duke treguar nivelin e ndarjes së metaleve

Ka ndarje të dëgjueshme, pavarësisht nëse ka një tingull të dyfishtë ose një ton të vetëm, d.m.th. tingull metalik ari.

Është një detektor shumë i suksesshëm në masë me kokë të ndarë 32 cm.

Ndjeshmëri, volum, me zë të lartë

Karakteristika Full Ground Balance: Automatik (skanim i terrenit në kohë reale), Manual dhe mund ta rregulloni sipas terrenit)

Mbulesat mbrojtëse rezistente ndaj gërvishtjeve janë me madhësi standarde për të gjitha kapakët.

Është një detektor i shkëlqyer me qëndrueshmëri, jetëgjatësi baterie 16 orë

Periudha e garancisë: 2 vjet

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RDR Deep Pro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *