MineLab Go Find 11

Category:

Description

Go-Find 11 është një nga detektorët metalikë më të përshtatshëm për kërkuesit e rinj aspirues.
Ashtu si të gjithë modelet e tjera të serisë Go-Find, ai është jashtëzakonisht i gjithanshëm dhe rezistent, si dhe është jashtëzakonisht i lehtë.

Rekomandohet ngrohtësisht për të rinjtë që i qasen botës së kërkimit për herën e parë.

Go-Find 11 është i përshtatshëm për të gjitha mjediset dhe rekomandohet për të kërkuar:

  • Monedha dhe bizhuteri
  • Gjetje të vogla
  • Për më tepër, falë pllakës së tij të papërshkueshme nga uji, ai mund të punojë edhe në ujë të cekët.

Pikat e forta
Më e thjeshta e serisë Go-Find
Ideale për të vegjlit
Pllakë e papërshkueshme nga uji

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MineLab Go Find 11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *