Golden King

Category:

Description

Gold King – Gold Detector operon në tre sisteme kërkimi: imazhe, magnetike dhe sistemin e radarit.
Pajisja ka aftësinë të zbulojë arin dhe thesaret arkeologjike me mundësinë e identifikimit profesional të shpellave, korridoreve dhe hapësirave nëntokësore dhe mundësinë e sqarimit të thellësisë së objektivit nëntokësor në metra dhe centimetra përmes programit të identifikimit të drejtpërdrejtë me imazhe 3D me sqarimin e zbuloi me saktësi emrin e metalit dhe mundësinë e anulimit të hekurit dhe metaleve të tjera jo të çmuara nga procesi i zbulimit.
Pajisja gjithashtu mund të funksionojë në 10 gjuhë të ndryshme, me një program të veçantë për të analizuar shenjat dhe emblemat e vendeve arkeologjike të miratuara nga qendrat dhe organet më të mëdha globalisht në fushën e eksplorimit për të analizuar sinjalet e zbuluara.
Pajisja funksionon në mënyrë efikase në tokat ranore, shkëmbore dhe argjilore dhe nuk ndikohet nga shkëmbinjtë metalikë dhe bazalt.
Pajisja karakterizohet nga sistemi më modern dhe i pashembullt i fuqishëm i eksplorimit në të gjitha zonat arkeologjike dhe vendet historike dhe opsionet e fuqishme për të eksploruar objektivat në mure, kështjella, shpella dhe katedrale.
Pajisja karakterizohet nga një funksion kërkimi i sigurt, i cili nuk gjendet në një pajisje tjetër skanimi, pasi nuk ndikohet nga pajisje të tjera komunikimi me tel ose pa tel dhe nuk ndikohet nga ndërhyrja që rezulton nga ndonjë frekuencë në zonën e eksplorimit.
Pajisja është gjithashtu e pajisur me një sistem operativ i cili karakterizohet nga thjeshtësia dhe fuqia e performancës së tij dhe një ekran dixhital me rezolucion të lartë që tregon drejtpërdrejt të gjitha specifikimet e objektivit.
Pajisja është e vetmja pajisje që punon me imazhe 3D dhe tregon formën e objektivit dhe tregon detajet e objektivit para shpimit, gjithashtu tregon emrin dhe thellësinë e metalit të zbuluar duke filluar nga objektivat më të vegjël deri tek objektivat më të mëdhenj me saktësi. dhe qartësi dhe vjen me një aftësi eksplorimi që nuk gjendet në asnjë pajisje të ngjashme dhe aftësinë për të përcaktuar thellësinë në metra dhe centimetra.

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden King”

Your email address will not be published. Required fields are marked *