Minelab Equinox 800

Category:

Description

I zgjuar dhe i fuqishëm, Minelab Equinox 800 është detektori i plotë ideal për kërkuesit më te etur.

E pajisur me 4 mënyra kërkimi të paracaktuara dhe teknologjinë e re të patentuar Multi-IQ me shumë frekuenca, me këtë Metal të fuqishëm mund të kërkoni për objektiva specifike dhe fuqi maksimale edhe në një frekuencë të vetme (4, 5, 10, 15, 20 dhe 40 kHz).

Minelab Equinox 800 është i përshtatshëm për operim në të gjitha llojet e terrenit, edhe në ujë, deri në 3 metra të thellë.

Ideale për objektet me ngjyra që dallohen lehtësisht me funksionalitetin Iron Bias FE dhe FE2.

Me PROMO Equinox 800 ju do të merrni Pro-Find 35 falas!

I klasifikuar si më i fuqishmi i serisë Pro-find falë funksionalitetit ekskluziv të Ferrous Tone ID dhe zhytjes deri në 5 metra, Pro-Find 35 për kërkime edhe zhytje të plotë, si në ujë të freskët ashtu edhe në ujë të kripur.

Komenti i ekspertëve:
Ideal për kërkime në tokë, plazh, surf dhe scuba
Projektuar për ekspertë
Multifrekuenca e patentuar për performanca të larta
Diskriminim shumë i mirë i hekurit
Përfshin një kufje me valë
Dotazione Standard
Pro-Gjeni 35
Detektor metalik Equinox 800
Spirale 11″ DD
Mbulesa spirale
Kufje me valë ML 80
Moduli me valë WM 08
Kabllo karikimi USB
Manuali i përdoruesit
Pikat e forta:
Pro-Find 35 i përfshirë
Multi-IQ Multifrequency
Kufje me valë

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minelab Equinox 800”

Your email address will not be published. Required fields are marked *