Simplex +

Category:

Description

Përdorimi i një detektori metalik nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë!!

Nokta-Makro Simplex+

I përshtatshëm për çdo lloj kërkimi. I papërshkueshëm nga uji deri në 3 mt, mund të përdoret gjithashtu në ujë të freskët ose të kripur.

Lehtë për t’u përdorur për fillestarët, por megjithatë mbresëlënëse për gjuetarët me përvojë.

Të gjithë mund të përdorin Nokta-Makro SIMPLEX+, me 5 mënyrat e kërkimit të paracaktuar* (Të gjitha Metal, Park1, Park2, Fields dhe Beach) mund të përdoret kudo me performanca të jashtëzakonshme!

Ai përmban një spirale kërkimi 11″ DD me thellësi të shkëlqyer. Shumë e lehtë (vetëm 1,2 kg), falë bishteve të palosshme mund të paketohet lehtësisht në çantën tuaj të shpinës.

* Duke filluar nga versioni 2.76 i softuerit

Pajisje standarde
Detektor metalik Simplex+
Spiralja e kërkimit 11″ SP28 DD
Mbulesa spirale
Komplet rimbushjeje
Kabllo të dhënash
Përshtatës i kufjeve me kabllo 1/4″

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Simplex +”

Your email address will not be published. Required fields are marked *