Golden mask 1 +MT

Category:

Description

Detektor metalik Golden Mask 1+ MT (mono-ton) është një makinë fikse e balancës së tokës që punon me frekuencë prej 18 kHz, e krijuar për përdorim në toka të mineralizuara të ulëta deri në mesatare. Makina ka vetëm tre pulla kontrolli, duke e bërë atë ideale për përdoruesit fillestarë. Me frekuencën e tij të lartë të punës prej 18 kHz, GM1+ është shumë i ndjeshëm ndaj objekteve të vogla dhe përçuesve të ulët si ari. Motori i përpunimit të sinjalit është i shpejtë në ndriçim, kështu që makina funksionon shkëlqyeshëm në zonat me mbeturina, duke ndarë objektivat e mira nga plehrat. Një detektor i shkëlqyeshëm me një çmim të shkëlqyeshëm!

Ky është versioni monoton (MT) – në varësi të nivelit të diskriminimit, detektori injoron sinjalet hekuri nën kufirin e nivelit të diskriminimit dhe prodhon një tingull të qartë vetëm për objektivat me ngjyra që janë të pozicionuara mbi nivelin e kufirit të diskriminimit. Ky version shkon pak më thellë se versioni me ton të dyfishtë.

Periudha garancise 2 vjet

Për më shumë info kontakto:

Tel:+355 69 633 2625

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Golden mask 1 +MT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *